ISO 9001:2015

Сертификат и Политика по качество

Туроператор

Лиценз и Застраховка за туроператорска дейност.

 Продукти

Категория
Образование
BricQ Motion Prime Set.png

BricQ Motion Prime Set

Елементи: 564.

Предназначен за деца на 10+ години.

Към всеки основен комплект препоръчваме да бъдат закупени два за персонално обучение. LEGO® Education BricQ Motion Prime ангажира учениците от прогимназиален етап на образование в учене чрез STEAM, докато експериментират със сили, движение и взаимодействие в областта на спорта. BricQ Motion Prime въвежда лесно "учене чрез правене" с интригуващи преживявания между децата, докато те задвижват тухлички LEGO без да използват технологии. Този комплект от 562 елемента включва широк набор от специални части като колела, топки, тухли, тежести, пневматични части, 4 мини фигури, както и цветни табли за сортиране, които улесняват процеса на строене и правят подреждането в края на часа бързо и ефикасно. Включени са и заместващи елементи, заедно с инструкции за строене с вдъхновяващи идеи, които помагат на учениците да открият науката на физиката в действие. Този увод в STEAM преживяванията предлага 1 раздел със 7 урока по 45 минути, които включват всичко от ангажиращи видеа, работни листове, които вдъхновяват учениците, уроци, видеа за учителите, правила на оценяване и допълнения по математика и езикови изкуства, които подкрепят и поставят основата за учителите. BricQ Motion Prime е подпомогнат с цялостна програма за професионално развитие. 562 елемента в този сет включват 4 мини фигури и специални механични елементи, като колела, пружини, топки, тухли, перки, елементи за измерване и други. Здрава кутия за съхранение с цветни табли за сортиране за по-лесно управление на класната стая. Принтирани инструкции за строене за модели, използвани в уроците, заедно с допълнителни инструкции. Заменящи елементи също са включени. 1 раздел със 7 урока по 45 минути, заедно с разширени материали по математика и езикови изкуства за допълнително учене. Информационни материали, които дават дори на най-неопитния учител, увереността, от която се нуждае, за да предостави ангажиращи уроци.

Документи

Няма

Категория: Lego, Образование: Основно и Средно
Цена: 255 лв.
SPIKE Prime Set.png

SPIKE Prime Set

Комплектът е подходящ за 2 деца. Готово за употреба решение, с което лесно и забавно ще навлезете в света на програмирането. С този пакет ще достигнете до всички деца, независимо от нивото им на критично мислене, анализиране на информация, решаване на проблеми и програмиране. С предложените готови начални уроци ще се запознаете с интуитивната Scratch базирана среда за програмиране и бързо ще изградите увереност у децата, затвърждавайки познанията по STEAM дисциплините, насочвайки ги по пътя на успеха и подготвяйки ги за следващия етап в образованието им. Комплектът включва хъб контролер с шест входа за аксесоари, съдържащ в себе си 5×5 светлинна матрица (екранче), жироскоп, Bluetooth, високоговорител и зареждаща се батерия; отделни допълнителни сензори, 3 електромотора и богат асортимент от цветни строителни елементи, с които децата могат да построят забавни роботи, устройства и интерактивни модели. В комбинация с интуитивния drag-and-drop Scratch-базиран софтуер за програмиране, LEGO® Education SPIKE™ Prime непрекъснато ще ангажира децата да мислят критично и да решават сложни проблеми чрез забавни учебни дейности, без значение от тяхното ниво на формирани умения. От елементарни проекти до специфични и уникални по дизайн решения, LEGO® Education SPIKE™ Prime помага на децата да навлязат в STEAM дисциплините и да придобият уменията на 21ви век, необходими им, за да се превърнат в иновативните умове на утрешния ден… и всичко това, докато се забавляват. Опростената среда за кодиране, базирана на Scratch и персонализирана за LEGO® Education SPIKE™ Prime, ще бъде усвоена бързо и лесно от малки и големи. Включеният софтуер съдържа материали “Как да започнем”, както и предложен учебен план, базиран на STEAM съдържание с фокус върху инженеринг и информационни технологии. Ще бъдете подпомогнати с подробни online планове на уроци с множество допълнителни помощни материали, за да се справите с всяка ситуация докато откривате STEAM света около вас. Съдържа 523 елемента.

Документи

Няма

Категория: Lego, Образование: Основно и Средно
Цена: 867 лв.
SPIKE Prime Expansion Set.png

SPIKE Prime Expansion Set

Тази добавка към SPIKE Prime Set осигурява над 10 часа целенасочено обучение STEAM. За деца на 10 + години. Съдържа 603 елемента: включително големи колела, бананови предавки, цветен сензор, голям мотор.

Документи

Няма

Категория: Lego, Образование: Основно и Средно
Цена: 259 лв.
SPIKE Essential.png

SPIKE Essential

SPIKE Essential е създаден за ученици в основно училище на възраст на и над 6 години. LEGO® Education SPIKE™ Essential е част от LEGO® Learning System (Образователната система на LEGO®). Той е вълнуващо практическо решение, което използва игрово обучение, за да въведе учениците от началните класове в STEAM обучението, правейки възможни началните им стъпки по пътя към устойчивото, независимо мислене. Този игрови разказвателен метод за обучение окуражава учениците да проучат концепциите на STEAM, като същевременно допринася за развиването на умения по грамотност, математика и социално-емоционални разбирания. Той използва минифигурки с различни характеристики и личности, за да направи решаването на проблеми достъпно за всички ученици по време на всеки урок. Блоковото кодиране въз основа на икони и думи с прост хардуер – включително интелигентен Хъб с два порта, двигатели, светлинна матрица и цветови сензор – помага на учениците да вдъхнат живот на своите творения. Разнообразни подходящи за възрастта на учениците инструменти подпомагат развиването на независимо математико-технологично мислене във всеки един клас.

Документи

Няма

Категория: Lego, Образование: Основно и Средно
Цена: 667 лв.
BricQ Motion Essential Set.png

BricQ Motion Essential Set

LEGO® Education BricQ Motion Essential въвлича децата от начален етап на образование в STEAM обучението, докато те експериментират със сили, движения и взаимодействия в областта на спорта. BricQ Motion Essential въвежда лесно "учене чрез правене" с интригуващи преживявания между децата, докато те задвижват тухлички LEGO® без да използват технологии. Този комплект от 523 елемента включва разнообразие от лесни за строене елементи, колела, тухли, минифигурки, пружини и др. Също и цветни табли за сортиране, които улесняват процеса на строене и правят подреждането в края на часа бързо и ефикасно. Включени са и заместващи елементи, заедно с два бр. инструкции за строене с вдъхновяващи идеи, които помагат дори на учениците, които никога не са строили с LEGO тухли, да видят физиката в действие. Този увод в STEAM преживяванията предлага 2 урока по 45 минути, един за начален етап и един за прогимназиален етап. Те включват всичко от ангажиращи видеа до работни листове, които вдъхновяват и стимулират учениците. Също планове на уроци, видеа за преподавателите, правила за оценяване, разширения по математика и езикови изкуства, които подкрепят и поставят основата за учителите. Комплектът BricQ Motion Essential е подпомогнат с цялостна програма за професионално развитие. 523 LEGO® елемента в комплекта включват 4 минифигурки и разнообразие от лесни за строене елементи, колела, тухлички, пружини, елемент за измерване и други. Здрава кутия за съхранение с цветни табли за сортиране за по-лесно управление на класната стая. 2 принтирани инструкции за строене на модели, използвани в уроците, плюс допълнителни вдъхновения за строене. В комплекта са включени и резервни елементи. 2 урока по 45 минути (един за начален етап и един за прогимназиален етап), заедно с допълнения по математика и езикови изкуства. Информационни материали, които формират увереност у учителите и им помагат да провеждат интересни и ангажиращи уроци.

Документи

Няма

Категория: Lego, Образование: Начално
Цена: 255 лв.
Simple & Powered Machines Set.png

Simple & Powered Machines Set

Този комплект съдържа асортимент от тухлички и образователни материали за запознаване с проектирането на по-сложни механизми, структури и сили. Използвайте този комплект заедно с приложените допълнителни материали, за да насърчите фундаменталното разбиране на учениците за STEM, чрез запознаване с прости и захранвани машини, структури и механизми. Допълнителните материали включват цели уроци, допълнителни занятия, задачи за решаване на проблеми, както и материали в помощ на учителя и работни листове за учениците. Съдържа 396 елемента. За деца на 8+ години. Комплектът е подходящ за 2 деца.

Документи

Няма

Категория: Lego, Образование: Начално
Цена: 409 лв.
Build Me Emotions.png

Build Me Emotions

"Построй ми емоции" кани децата да изследват света на емоциите и техните физически проявления по забавен и ангажиращ начин. За деца на възраст 3+ години. Съдържа 188 части. Комплектът е подходящ за до 6 деца. Докато децата работят заедно върху редица занимания по създаване на персонажи, те се учат да разпознават чувствата и да идентифицират приликите и разликите между тях. Вдъхновяващите помощни карти предоставят подкрепа и вдъхновение, което позволява на децата да построяват различни герои отново и отново. "Построй ми емоции" акцентира и подкрива следните образователни направления: Образователно направление "Околен свят"; Самоутвърждаване и общуване с околните; Разпознване на външния израз на емоционалните преживявания. По-добро разбиране чувствата на другия: Съпричастност; Емпатия - "влез в обувките на другия"; Работа по двойки – разпознаване на емоцията на партньора; Идентифициране на лични предпочитания и личен избор; Насърчаване уменията за самооценка; Децата установяват последствията на действията си върху партньора/ите си (разбиране връзка причина-следствие; Разрешаване на конфронтации чрез игра; Изразяването на емоциите следва общоприетите социално-етични норми, валидни за детската група.

Документи

Няма

Категория: Lego, Образование: Ранно
Цена: 192 лв.
Coding Express.png

Coding Express

LEGO Education Coding Express ще накара децата да се впуснат в света на ранното програмиране по интуитивен и забавен начин, за да усвояват уменията на 21 век докато играят! Влакчето може да се програмира с найразлични команди – да тръгва, да спира, да променя посоката си, да засвири сирената му и много други. Комплектът е подходящ за до 6 деца. За деца на възраст 2+ години. Съдържа 234 елемента. Вдъхновете децата от предучилищна възраст чрез игра да развиват своите умения в програмирането и критическо мислене заедно! Coding Express е креативно, интуитивно и многостранно решение, което въвежда децата от предучилищна възраст в концепциите за програмиране (coding, в ранен етап), което естествено разпалва тяхното любопитство, креативност и желание да изследват и учат заедно. Базирано на "вечната тема" и любов на децата към влаковете, решението LEGO DUPLO позволява на децата да осъществяват връзки и интуитивно да изследват концепции за начално програмиране, последователност на действията, циклично и условно кодиране, като същевременно развиват умения за решаване на проблеми, критично мислене, сътрудничество и социални и емоционални умения. Coding Express идва със специално приложение, което е създадено така, че децата лесно да се справят и сами. Осигурява четири области за изследване: пътуване, персонажи/герои, музика и математика. Различните тематични дейности променят начина, по който реагират програмируемите елементи /action bricks/, така че да се отразят зададените команди на влакчето. Дейностите са с отворен край, така че децата да могат да упражняват различни умения, релевантни за ранното детско развитие. Ключови умения, които развива Coding Express: Основи на програмиране; Конструиране и моделиране; Обработване на материали, съединяване и свързване; Грижи и инициативност; Технически умения; Количествени отношения и умения за измерване; Пространствени и времеви отношения; Фигури.

Документи

Няма

Категория: Lego, Образование: Ранно
Цена: 552 лв.
STEAM Park.png

STEAM Park

STEAM Park надгражда върху естественото любопитство на всяко дете, желанието му да изследва света чрез ранно запознаване с науката, технологията, инженеринга, изкуството и математиката (STEAM – Science Technology Engineering Art Math) по време на игра. Възможностите са безкрайни: децата конструират увеселителен парк STEAM, изпълнен с динамични, движещи се елементи, забавни игри и ситуации, използвайки специално избрани за целта тухлички LEGO® DUPLO®. С всяко посещение на увеселителния парк STEAM нараства разбирането на децата за механизми, движение, мерки и решаване на предизвикателствата заедно, по забавен и ангажиращ начин. Комплекта съдържа 295 елемента.

Документи

Няма

Категория: Lego, Образование: Ранно
Цена: 447 лв.
My XL World.png

My XL World

"Моят XL свят" е създаден, за да развива социалните умения на децата и да задълбочи тяхното разбиране за заобикалящия ги свят чрез ролеви игри, забавно конструиране и споделяне на идеи. Това образователно решение изгражда увереност у децата, както и ключови социални умения, като работа в екип, общуване и разбиране на роли и отговорности. "Моят XL свят" акцентира и се фокусира върху следните образователни направления: Образователно направление "Околен свят"; Самоутвърждаване и общуване с околните; Социална и здравословна среда; Домашна обстановка; Семейство-членове, роли и отговорности; Професии в семейството и професии, насочени към услугите в общността; Толерантност и приобщаване на различните от нас (Народите на света); Игрови дейности: Конструктивни игри; Ролеви игри; Възможност за използване в дейности по програми на различни организации. "Моят XL свят" е създаден, за да развива социалните умения на децата и да задълбочи тяхното разбиране за заобикалящия ги свят чрез ролеви игри, забавно конструиране и споделяне на идеи. За деца на възраст 2+ години. Съдържа 480 елемента. Комплектът е подходящ за до 10 деца.

Документи

Няма

Категория: Lego, Образование: Ранно
Цена: 582 лв.
StoryTales Set with Storage.png

StoryTales Set with Storage

Фокус върху ранна грамотност. За деца на възраст 3+ години. Съдържа 109 елемента. Комплектът е подходящ за до 4 деца. Насърчавайте креативност, измисляне и разказване на истории, както и речеви умения с този уникален, ангажиращ комплект. Децата неусетно ще работят заедно, развивайки умения за говорене и слушане, докато строят своите истории и влизат в роли, за да ги пресъздадат. Всеки може да разкаже история с "Построй ми история"!

Документи

Няма

Категория: Lego, Образование: Ранно
Цена: 285 лв.
Tech Machines Set with Storage.png

Tech Machines Set with Storage

Фокус върху ранни инженерни умения. За деца на възраст 3+ години. Съдържа 96 елемента. Комплектът е подходящ за до 6 деца. Превърнете децата в майстори-строители! Решението "Технически машини" е предназначено за деца в предучилищна възраст, които са готови да се запознаят с и да развият ранни инженерни умения. Благодарение на решението "Технически машини", децата развиват фината си моторика, учат се да решават проблеми, като същевременно дават воля на своята креативност, докато конструират класически машини.

Документи

Няма

Категория: Lego, Образование: Ранно
Цена: 526 лв.
Education Animals.png

Education Animals

Този комплект за ранно развитие включва 91 LEGO DUPLO® елемента, в това число 40 диви животни, питомни животни и домашни любимци, заедно с 4 двустранни карти за вдъхновение при конструиране, изобразяващи 8 различни хабитата, за да помогнат на децата да разберат от какво имат нужда животните, за да оцелеят, и какво ги различава. В комплекта е включена и карта "Как да започнем", заедно с 5 идеи за занимания, в помощ на развиването на уменията на 21 век у децата – социално и емоционално развитие и ранни умения по математика, представени по един безопасен и забавен начин – чрез игра. Комплектът се съчетава чудесно с други комплекти за ранно образование, например My XL World.

Документи

Няма

Категория: Lego, Образование: Ранно
Цена: 319 лв.
Education People.png

Education People

LEGO® Education People помага на децата в предучилищна възраст да изследват многото различни роли и задължения, които хората имат в контекста на семейството, обществото и културата. LEGO® Education People помага на децата в предучилищна възраст да изследват многото различни роли и задължения, които хората имат в контекста на семейството, обществото и културата. Този комплект от 44 части включва 26 LEGO DUPLO® фигурки, от членове на семейството, като деца, родители и баба и дядо, до професии, като лекар, полицай, готвач и учител. Предвидените аксесоари към фигурките, като четка за коса, китара, куфар и инвалидна количка насърчават децата да разиграват въображаеми сценарий с хора и да разговарят на теми като възраст, пол, взаимоотношения между хората и какво прави хората различни. В комплекта е включена и карта "Как да започнем" с 5 идеи за учене чрез игра, които да помогнат на учителите да използват по най-добрия начин комплекта в класната стая. С LEGO® Education People се покриват темите: Семейство – членове, роли и отговорности; Човекът като част от обществото; Професии насочени към услугите в общността; Толерантност и приобщаване на различните от нас; Игрови дейности; Конструктивни игри; Ролеви игри. Комплектът се съчетава чудесно с други комплекти за ранно образование, например My XL World. Предназначен за деца на 2+ години. Съдържа 44 елемента.

Документи

Няма

Категория: Lego, Образование: Ранно
Цена: 203 лв.
Tinkerkit Braccio Robot Bundle.png

Tinkerkit Braccio Robot Bundle

Напълно оперативна роботизирана ръка за сглобяване, управлявана чрез платка Arduino Uno. Комплектът предоставя възможност да се сглобява по няколко различни начина, като това позволява изпълнение на множество задачи. Препоръчва се захранването на платката чрез конектора с регулирано захранване от 5 VDC @ 4000 mA, предоставено в кутията. Роботизираната ръка се върти на 360º.

Документи

Arduino Education.pdf

Категория: Arduino, Образование: Основно и Средно
Цена: 534 лв.
Arduino Education Starter Kit.png

Arduino Education Starter Kit

"Образователен старт" съдържа обучение по програмиране и електроника, посредством забавни и ангажиращи интерактивни проекти. Пакетът съдържа 4 идентични комплекта за работа на екипи по двама. Колекцията е от 10 урока. Всеки урок надгражда предишния, като дава на учениците допълнителна възможност да прилагат уменията и концепциите, които вече са научили.

Документи

Arduino Education.pdf

Категория: Arduino, Образование: Основно и Средно
Цена: 604 лв.
Starter Kit Classroom Pack.png

Starter Kit Classroom Pack

Пакетът съдържа 6 стартови комплекта и е подходящ за класна стая от 12 ученика, като се препоръчва работа по 2 ученика на комплект. Всеки комплект съдържа платка Arduino, колекция от сензори и задвижващи устройства и книжка от 170 стр. с инструкции за 15 проекта.

Документи

Arduino Education.pdf

Категория: Arduino, Образование: Основно и Средно
Цена: 1073 лв.
Science Kit Physics Lab.png

Science Kit Physics Lab

"Физичната лаборатория" е предназначена за ученици на възраст от 11 до 14 г. и предлага провеждане на практически експерименти на изследване на: сили, движение и проводимост. Комплектът включва набор от сензори за измерване на температура, светлина, движение и магнитни полета. Предоставя се и достъп до онлайн курсове за провеждане на 9 научни проекта.

Документи

Arduino Education.pdf

Категория: Arduino, Образование: Основно и Средно
Цена: 419 лв.