ISO 9001:2015

Сертификат и Политика по качество

Туроператор

Лиценз и Застраховка за туроператорска дейност.

 Новини

Децата учат историята на ПФК „Ботев“ в нов комикс

1 юни е предпоставка за ден, изпълнен с множество инициативи, отправени към благополучието на най-малките – децата. Ден, в който се гледа напред към бъдещето. Ден на веселие и игри.
Една такава инициатива се открои с иновативната си идея и колоритност. В много пловдивски училища, в частните футболни школи, както и в няколко столични образователни заведения, беше раздаден новият комикс, посветен на историята на първия професионален футболен клуб в България – ПФК „Ботев“. Той носи името „110 години Ботев Пловдив“, съставен е от 24 страници, а дизайнът му е дело на изданието „Майна Town”. 
Комиксът се раздаде лично от играчи на отбора на деца от 4. и 5. клас. Освен за забавление, той е и образователен, защото разказва историята както на клуба, така и на града. Към мисията се включва и фирма „Евроклас-Консулт“, чиито професионалисти са не само истински фенове на „канарчетата“, но и работят в тесни партньорски отношения със сдружението. 
„Комиксът е подходяща форма на литературата за възприемане от децата, в сравнение със сухо поднесена материя. Включихме се в тази страхотна инициатива, защото целта е новото поколение да расте с идеята за Ботев, като национален герой и като патрон на футболния клуб. Хубаво е децата да разберат как се е заформила идеята за създаването на клуба и как се е развива в годините. Плюс е, че комиксът е подходящ и за привърженици на други клубове, тъй като могат да обогатят знанията си за българския футбол и за родния си град“, коментират от „Евроклас-консулт“.
Между страниците могат да се открият рисунки на най-добрите играчи на ПФК „Ботев“, като Чико, Тумби, Бенкса, Зико, Гунди, основателя на детско-юношеската школа Никола Щерев – Старика, фотографии по случай 110 годишнината на отбора и двоен плакат. 
От „Евроклас-консулт“ разказват, че настроението е било приповдигнато, усмивките от лицата на децата не са стихвали, а самите преподаватели ги приели радушно и съдействали активно с организацията. Емоцията се допълва от значимостта на 2 юни – Ден на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България. Така комиксът обхваща няколко аспекта от социалния и исторически живот на страната, като едновременно с това го съхранява за идните поколения.

 Документи

Комикс 1.jpg
Koмикс.jpg

Последна актуализация на 03.06.2022 г. от 12:04:15 ч.

Евроклас-Консулт на Пролетната академия на директорите

Успехите на „Евроклас-Консулт“ продължават. Този път обучителната организация беше гост на Пролетната академия на директорите, инициирана от Съюза на работодателите в системата на народната просвета в България (СРСНПБ). В рамките на три дни (от 8 май до 10 май) различни представители на образователната система и доказани професионалисти от Министерството на образованието се събраха в „WAVE RESORT“ – Ахелой. В приятната морска атмосфера специалистите обмениха опит, проведоха работни срещи, обсъдиха казуси, свързани с образованието, решенията им и добри практики. Важна част от програмата бяха и културните мероприятия. Специален гост на лекциите бе Министърът на образованието академик Николай Денков.

По време на Пролетната академия на директорите екипът на „Евроклас-Консулт“ разполагаше със собствен щанд, представи портфолиото и образователните си продукти, като предизвика голям интерес към работата и методологията си.

 Документи

Снимка.jpg

Последна актуализация на 13.05.2022 г. от 09:29:51 ч.

Евроклас-Консулт представи новата си платформа пред СРСНПБ

На 26.04.2022 г. се проведе ежегодната среща на Съюза на работодателите в системата на народната просвета в България (СРСНПБ). На събитието се обсъди и избра новото ръководство на организацията. Още от създаването си през 1990 г., Съюзът провежда периодични срещи с професионалисти от областта на образованието и науката в различни градове в България, с цел обмяна на опит, идеи и обсъждане на настоящи актуални теми, засягащи бъдещето на ученици, студенти и преподаватели.
На работната среща присъстваха директори на пловдивски училища и детски градини – действащи членове на съюза, специалисти от неправителствения и частен сектор, както и обучителна организация „Евроклас-Консулт“ ЕООД, представена от Стамен Илиев. Той имаше възможността да запознае присъстващите с новата платформа на Евроклас-Консулт, насочена към иновациите в процесите на преподаване, както и над 15 обучителни продукта, подходящи за ученици от всякаква възраст, както и 8 продукта за деца от детски градини – част от новаторската за страната ни система STEM. Продуктите са не само забавни, но развиват и умения в децата, които рядко се засягат в традиционните подходи на обучение, като разчупване на въображението, инженерна мисъл, логика, семейни ценности и познания по модерната технология.   

 Документи

Няма

Последна актуализация на 04.05.2022 г. от 17:15:26 ч.

Евроклас-Консулт придоби лиценз за туроператорска агентска дейност

Фирма „Евроклас-Консулт“ ЕООД – гр. Пловдив получи лиценз за туроператорска и туристическа агентска дейност. Това е поредната реализирана амбиция на екипа от специалисти, които провеждат обучения, семинари, тиймбилдинги и лектории за директори, педагогически специалисти и непедагогически персонал. Мисията на туроператорската и туристическа дейност на фирмата е да предостави още по-широк спектър от възможности за квалифициране и развитие на педагогическите и непедагогическите специалисти, да повиши потенциала на дестинациите за тренинги и да увеличи мрежата си от професионалисти. Всичко това улеснява учебните заведения, тъй като те не само получават един пълен пакет от услуги, но и спестяват време, труд и средства.

Евроклас-Консулт работи с над 80 хотела из цялата страна, чиито специфични локации се отразяват на цялостното преживяване, подпомагат процесите на обучение и същевременно предлагат комфорт и спокойствие както за отмора, така и за извършването на разнообразни обучителни дейности.

 Документи

Лиценз.png

Последна актуализация на 04.05.2022 г. от 15:52:45 ч.

Обновен сайт на Евроклас-консулт

Стартира обновеният сайт на Евроклас-консулт, достъпен в Интернет на адрес: https://euroclass.bg

 Документи

Няма

Последна актуализация на 07.02.2022 г. от 09:28:07 ч.